Concurs "Desitjos d’aniversari"

Per celebrar el nostre 15è aniversari, hem preparat un concurs molt especial amb el qual volem recollir els desitjos de present i futur pel que fa a l'alimentació saludable i responsable de les famílies de l’alumnat que participa en el projecte.

En què consisteix el concurs?

Volem rebre postals creatives i plenes de bons desitjos.

Us proposem utilitzar aquesta il·lustració: és una plantilla per acolorir, però anima a les famílies a deixar volar la imaginació per convertir-la en un collage relacionat amb l'alimentació saludable i responsable. També demanem completar una frase per compartir un desig de futur, per a una alimentació més saludable i sostenible. I es pot complementar amb un petit compromís familiar.

Com participar? Ampliem el termini!

Rebràs les plantilles al teu centre per distribuir-les a les famílies (també pots descarregar-la). Un cop les omplin a casa i te les retornin totes, envia'ns-les abans del 15 de maig de 2024 per correu electrònic triabo.triasa.infantil(ELIMINAR)@projecteeducatiu.com o correu postal a CONCURS FAMILIAR TRIA BO, TRIA SA "DESITJOS D'ANIVERSARI" C/ Tuset, 23-25, àtic, porta 7, 08006 Barcelona.

Podeu guanyar un fantàstic premi!

La família guanyadora gaudirà d'una experiència saludable i la classe del nen o la nena aconseguirà una bateria de joguines.

Mira els guanyadors de l'any passat! 

Per a més informació, descarrega les bases legals del concurs o consulta la guia didàctica per a docents.

Descarregar les bases legals