El projecte

El projecte “Tria bo, tria sa per a 1r i 2n de Primària” 

"Tria bo, tria sa" és un projecte educatiu gratuït que Caprabo desenvolupa des del curs escolar 2008-09.
El nostre objectiu és ajudar a promoure una alimentació saludable al llarg de totes les etapes de desenvolupament dels nens i les nenes. 

Enguany es posa en marxa la quinzena edició del projecte amb la voluntat de sempre de donar-vos suport en la vostra labor educativa.
Per això, oferim recursos gratuïts especialment dissenyats per als cursos de primer cicle d'educació Primària, que us ajudaran a transmetre a l'alumnat la importància d'alimentar-se de manera saludable i responsable.

Quins materials ofereix el projecte?

Participa en "Tria bo, tria sa" i treballa continguts presents en el currículum acadèmic amb recursos com: 

Guia didàctica per a docents: Un itinerari educatiu amb continguts per a dinamitzar el desenvolupament del projecte i divertides activitats per ampliar els coneixements de l’alumnat. 

Cinc dossiers per a l'alumnat: Unitats descarregables per a compartir amb els teus alumnes i promoure un treball autònom a l'aula o des de casa.
Inclouen còmics amb les aventures de Tix, Loy, Edda i Kun!

Vols compartir la informació?

Descarrega't el tríptic informatiu del projecte on trobaràs tota la informació detallada per a cada itinerari educatiu.

Comparteix-lo amb el professorat!

I recursos interactius per l'alumnat!

Aprendre jugant és una fórmula màgica! Per això hem creat el joc interactiu "La missió de Tix i Loy", amb diferents nivells perquè l'alumnat integri els missatges del projecte de manera natural i divertida.

Conèixer més sobre el joc interactiu