En el centro

Les classes participants realitzaran un itinerari educatiu per aprendre les claus d’una alimentació saludable, equilibrada i respectuosa amb l'entorn.

Per a dinamitzar la participació en el projecte, l'equip docent disposarà d'una guia didàctica amb activitats d'ampliació i contingut d'interès.

L'itinerari també inclou cinc dossiers per l’alumnat, que permetran un treball autònom tant a l'aula com a casa. Cada unitat temàtica compta amb còmics i activitats a través dels quals en Tix, la Loy, l’Edda i en Kun, introduiran i motivaran als teus alumnes i les teves alumnes a treballar els continguts curriculars relacionats amb l'alimentació i estil de vida saludable i responsable.

 

|Alt Imatge|

Coneixeran la importància de dur a terme hàbits saludables i consumir de manera responsable valorant els productes de proximitat i aquells que són respectuosos amb el medi ambient. També aprofundirem en els grups d’aliments i les racions recomanades d’aliments, o en conceptes com el malbaratament d'aliments. 

Descarrega't aquí la guía didàctica i els dossiers de l’alumnat de forma gratuïta

A més, podran consolidar els missatges del projecte amb el joc interactiu "La missió de Tix i Loy".

Passa a l'acció!

Inscriu a les teves classes en el projecte Tria bo, tria sa per gaudir de tot el contingut. 

En inscriure-us en el projecte, accedireu a tots els recursos necessaris perquè l'alumnat reflexioni sobre les millores que podem fer en els nostres hàbits alimentaris i de consum.