Projecte "Tria bo, tria sa"

3r, 4t, 5è i 6è de Primària

El projecte

El projecte Tria bo, Tria sa
per 3r, 4t, 5è i 6è de Primària

"Tria bo, tria sa" és un programa educatiu gratuït que Caprabo desenvolupa des de l'any 2009 amb l'objectiu d'ajudar a promoure una alimentació saludable entre l'alumnat. 

El projecte pretén conscienciar l'alumnat sobre la importància que l'acte de la compra té en la salut i en l'entorn. Per això, fa anys que treballem l'enfocament responsable, gràcies al qual l'alumnat aprèn les implicacions relacionades amb l'impacte que tenen els productes que consumim en el medi ambient i en la societat, promovent la participació activa de nens i nenes.

Enguany, es posa en marxa la dotzena edició del projecte, amb la voluntat de sempre de recolzar la tasca educativa en matèria d'alimentació.

NOVETAT

A més de treballar la proposta didàctica i les activitats del projecte, els alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è de Primària, podran gaudir de contingut interactiu amb el joc "La missió de Tix i Loy".  No et perdis aquest increíble recurs pedagògic amb el qual ells i elles consolidaran els missatges del projecte i aprendran a comprar saludable i responsable.

NOVETAT

Enviem un kit del projecte a cada centre participant! 

Inclou la Guia didàctica per a docents amb activitats i propostes per aplicar a l'aula. També disposareu d'un bloc de concurs per cada classe participant i fins i tot una piràmide de l'alimentació personalitzada

Vols compartir la informació?

Descarrega't el tríptic informatiu del projecte on trobaràs tota la informació detallada per a cada itinerari educatiu.

Comparteix-lo amb el professorat!

El proyecte pas a pas...

 1. 1

  Rep el material

  al centre o descarrega-te’l des del web

 2. 2

  Treballa el projecte amb el teus alumnes

  Nous recursos online per ells i elles!

 3. 3

  Involucra a les famílies

  Nous recursos per seguir el projecte a casa!

 4. 4

  Concurs

  Anima als teus alumnes a participar en el concurs

Àrees curriculars:

Ciències de la Naturalesa, Ciències Socials, així com Valors Socials i Cívics, amb especial èmfasi en qüestions de salut i desenvolupament personal i en altres relacionades amb el consum i el respecte al medi ambient.