Projecte "Tria bo, tria sa"

3r, 4t, 5è i 6è de Primària

El projecte

El projecte amb visita educativa al supermercat Caprabo

"Tria bo, tria sa" és un programa educatiu gratuït que Caprabo desenvolupa des de l'any 2009 amb l'objectiu d'ajudar a promoure una alimentació saludable entre l'alumnat de 3r, 4t, 5è i 6è de Primària.

El projecte pretén conscienciar l'alumnat sobre la importància que l'acte de la compra té en la salut i en l'entorn. Per això, fa anys que treballem l'enfocament responsable, gracies al qual l'alumnat aprèn les implicacions relacionades amb l'impacte que tenen els productes que consumim en el medi ambient i en la societat, promovent la participació activa de nens i nenes.

Enguany, es posa en marxa la onzena edició del projecte, amb la voluntat de sempre de recolzar la tasca educativa en matèria d'alimentació.

A més de treballar la proposta didàctica i les activitats del projecte, els alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è de Primària, juntament amb el seu mestre o la seva mestra, poden acudir a la botiga Caprabo més propera al seu centre educatiu per realitzar una divertida dinàmica, guiada per un o una dietista-nutricionista en la qual l'alumnat decideix quins aliments ha de comprar afavorint una actitud responsable com a consumidors.

Si vols conèixer l'opinió dels participants i experts:

Parlen de nosaltres

Descarrega't el  tríptic informatiu del projecte per compartir-lo amb el professorat!

El projecte sense visita educativa: Participa amb els materials gratuïts!

Què passa si no tinc cap botiga Caprabo a prop?

Pots participar igualment descarregant-te la proposta didàctica amb continguts i divertides activitats per realitzar amb el teu alumnat a l'aula.

El proyecte pas a pas...

 1. 1

  Rep el material

  al centre o descarregate’l des del web

 2. 2

  Treballa el proyecte amb el teus alumnes

  Nous recursos online per ells i elles!

 3. 3

  Involucra a les famílies

  Nous recursos per seguir el projecte a casa!

 4. 4

  Concurs

  Anima als teus alumnes a participar en el concurs

Àrees curriculars:

Ciències de la Naturalesa, Ciències Socials, així com Valors Socials i Cívics, amb especial èmfasi en qüestions de salut i desenvolupament personal i en altres relacionades amb el consum i el respecte al medi ambient.