El projecte

El projecte Tria bo, Tria sa
per 3r, 4t, 5è i 6è de Primària

"Tria bo, tria sa" és un programa educatiu gratuït que Caprabo desenvolupa des de l'any 2009 amb l'objectiu d'ajudar a promoure una alimentació saludable. 

El projecte pretén conscienciar l'alumnat sobre la importància que l'acte de la compra té en la salut i en l'entorn. Per això, fa anys que treballem l'enfocament responsable, gràcies al qual l'alumnat aprèn les implicacions relacionades amb l'impacte que tenen els productes que consumim en el medi ambient i en la societat, promovent la participació activa de nens i nenes.

Enguany, es posa en marxa la tretzena edició del projecte, amb la voluntat de sempre de recolzar la tasca educativa en matèria d'alimentació.

NOTÍCIES D’AQUEST CURS

Després d'una passada edició marcada per les limitacions derivades de la COVID-19, ens alegra informar que, a partir de gener, reactivarem els tallers presencials en els nostres supermercats, per a continuar oferint una experiència educativa única.

A més, els alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è de Primària, podran gaudir de contingut interactiu amb el joc "La missió de Tix i Loy".  No et perdis aquest increíble recurs pedagògic amb el qual ells i elles consolidaran els missatges del projecte i aprendran a comprar saludable i responsable.

NOVETAT

Enviem un pòster del projecte a cada classe!*

Un recurs visual donar visibilitat al vostre compromís, que conté els conceptes i missatges clau que treballareu durant el projecte. *Fins a fi d'existències.

Vols compartir la informació?

Descarrega't el tríptic informatiu del projecte on trobaràs tota la informació detallada per a cada itinerari educatiu.

Comparteix-lo amb el professorat!

El proyecte pas a pas...

 1. 1

  Descarrega el material

  Accedeix a tots els materials i programa les teves sessions

 2. 2

  Treballa el projecte amb el teus alumnes

  Aprofita els recursos interactius i motiva'ls!

 3. 3

  Vine a visitar-nos!

  Realitza un taller en el súper més pròxim. Places limitades!

 4. 4

  Involucra a les famílies

  Nous recursos per seguir el projecte a casa!

Àrees curriculars:

Ciències de la Naturalesa, Ciències Socials, així com Valors Socials i Cívics, amb especial èmfasi en qüestions de salut i desenvolupament personal i en altres relacionades amb el consum i el respecte al medi ambient.