Projecte "Tria bo, tria sa"

3r, 4t, 5è i 6è de Primària

El concurs

Una forma de reforçar coneixements és a través de la creativitat i la interacció més enllà del centre educatiu. Per això, convidem a totes les famílies a participar en el concurs:

"El Súper del Futur"

REFLEXIONA, IMAGINA I TROBA SOLUCIONS!

T'has fixat en tots els elements presents als establiments on fem la compra? És el moment de pensar com volem que sigui en el futur. Segur que els vostres invents ens ajuden a alimentar-nos millor i a ser super sostenibles.

DIBUIXA, PINTA I PRESENTA’NS LA TEVA IDEA!

Un cop tingueu la vostra idea revolucionaria dibuixeu-la i expliqueu com funcionarà. Treballeu en família per a donar forma al vostre invent. Només restarà enviar-nos la vostra participació i deixar-nos bocabadats.

Realitzant aquesta activitat, a més de promoure la reflexió entorn de la responsabilitat dels nostres actes en la salut i el medi ambient, potenciareu la imaginació i el pensament crític dels nens i nenes.
Participant en el concurs més creatiu de l'any opteu a premis com una bicicleta elèctrica, un hoverboard o 5 entrades a un parc temàtic per a tota la família. Encara no heu agafat paper i llapis?