En el centro

Les classes participants disposaran d'una divertida i renovada Proposta Didàctica on convidem i motivem l'alumnat a investigar junts sobre els hàbits per tenir una alimentació saludable, equilibrada i respectuosa amb l'entorn.

|Alt Imatge|

Coneixeran la piràmide dels aliments, la importància de dur a terme hàbits saludables i consumir de manera responsable valorant els productes de proximitat i aquells que són respectuosos amb el medi ambient. També aprofundirem en conceptes com el malbaratament d'aliments i aprendrem a llegir l'etiqueta dels productes. Per a això, la proposta didàctica proposa una sèrie de reptes perquè l'alumnat consolidi els coneixements adquirits.

Descarrega't aquí la Proposta Didàctica de forma gratuïta

Aprofita els recursos interactius!

El joc "La missió d’en Tix i la Loy" és un recurs en línia sobre alimentació saludable i responsable per a motivar al teu alumnat i reforçar els seus aprenentatges.

Adaptat a cada cicle de Primària, el joc es divideix en quatre reptes que hauran de superar per a aconseguir la seva missió: Trobar les claus d'una vida saludable i responsable!
 

Convida als teus alumnes a jugar a classe o a casa!

Anar al joc!