"La missió d'en Tix i la Loy" és una acció educativa en format virtual que dóna continuïtat al projecte Tria bo, Tria sa, per a descobrir de manera interactiva i lúdica les claus d'una alimentació saludable i responsable amb el medi ambient.

A través d'aquest joc interactiu, l'alumnat realitzarà quatre reptes per a aconseguir superar la seva missió:  Trobar les claus d'una vida saludable i responsable!
 
L'activitat té una durada aproximada de 30 minuts i està adaptat a tres nivells de dificultat, que permeten diferenciar els continguts per a cada cicle d'educació Primària.

Els continguts es treballen en profunditat en les unitats didàctiques del projecte, per la qual cosa el joc permet a l'alumnat tenir una experiència interactiva amb els continguts del projecte, aspecte que afavorirà la seva motivació i atenció.

Comparteix la web amb els teus alumnes i alumnes i anima'ls a jugar! Poden fer-ho en qualsevol moment del projecte: tant a l'inici del mateix per a una primera aproximació, com a manera de reforç després de la implementació del projecte a l'aula.L'ús de recursos tecnològics afavoreix en els nens i les nenes ser conscients que els entorns digitals, no sols tenen un component lúdic, sinó que també són una font d'informació i aprenentatge que podem utilitzar en el nostre benefici.