Recursos interactius

Amb l'objectiu d'ajudar a promoure una alimentació saludable i responsable en l'àmbit familiar, posem a la vostra disposició dos innovadors i divertits recursos didàctics, desenvolupats per experts pedagogs i dietistes-nutricionistes.

Joc interactiu

"La missió d'en Tix i la Loy" és un joc interactiu en el qual els nens i nenes, de manera autònoma o acompanyats per la seva família, realitzaran quatre reptes per a aconseguir superar la seva missió: Trobar les claus d'una vida saludable i responsable!

L'activitat té una durada aproximada de 30 minuts, i està adaptada a tres nivells de dificultat (6-8, 8-10 i 10-12 anys).

Els nens i nenes tindran una bona estona de diversió educativa garantida, coneixent més sobre l'alimentació saludable, la sostenibilitat, el consum responsable o els hàbits saludables en general com la hidratació, el descans i la higiene.
Conte interactiu

El conte interactiu "Reutilitzar i reduir, a més de reciclar" és un recurs pedagògic especialment dissenyat per a les famílies, amb el propòsit de passar una estona divertida i alhora plena de reflexions entorn de la cura del medi ambient.

El conte permet que els petits puguin interactuar amb els personatges, elements i sons que apareixen en la història, alhora que aprenen al voltant de les 3 R´s de la sostenibilitat (reutilitzar, reduir i reciclar).

Aquesta entretinguda activitat dura al voltant de 10 minuts i està pensada per a realitzar-se en família, especialment en el cas dels nens i nenes menors de 6 anys.

Descobreix aquests recursos interactius i passa una bona estona en família!Quizz interactiu

El quizz interactiu "Donem una volta a la ciutat" és un recurs pedagògic especialment dissenyat per a promoure accions responsables durant la Setmana Europea de prevenció de residus, que pot ser útil en qualsevol moment!

Responent a 6 senzilles preguntes, aprendreu els millors consells sobre reutilització, reciclatge, compostatge, com evitar malbaratar aliments i recursos com l'energia i aigua... I transformareu la "Ciutat UnSolÚs" en la "Ciutat Circular".

Aquesta activitat es pot realitzar a casa, en família, i al centre educatiu.