En el centre educatiu

El projecte "Tria bo, tria sa" per a segon cicle d'educació Infantil ha estat desenvolupat amb l'objectiu de promoure els hàbits d'alimentació i vida saludables, donant així continuïtat a l'aprenentatge de temes fonamentals per a la salut de les persones al llarg de totes les etapes de desenvolupament.

Per a la implementació del projecte durant el curs 2020-2021, Caprabo posa a la disposició dels centres participants el següent material, que podreu consultar i descarregar en aquesta mateixa web:

 • Recursos principals

  Guia didàctica per a docents 

  • Itinerari educatiu amb contes i activitats experiencials per treballar continguts del currículum educatiu com l'alimentació i hàbits saludables a través d'una metodologia òptima per a aquesta etapa de desenvolupament.
 • Recursos d'acompanyament

  Jocs per a la classe

  • Jocs de cartes descargables per treballar l'origen dels aliments i els hàbits saludables.

  D'on prové aquest aliment?
  Quines històries podem inventar?

 • Recursos en línia

  Conte interactiu “Reduir i reutilitzar, a més de reciclar” 

  • Conte interactiu per a ampliar, en família o en el centre educatiu, aquests tres conceptes relacionats amb les pràctiques sostenibles.

La metodologia utilitzada per a les activitats està basada en el joc com a eina important per l'adquisició d'hàbits en els infants així com la manipulació d’aliments entenent que els nens i les nenes d'aquestes edats es relacionen amb el món a través dels sentits i de l'acció.