En el centre educatiu

El projecte "Tria bo, tria sa" per a segon cicle d'educació Infantil ha estat desenvolupat amb l'objectiu de promoure els hàbits d'alimentació i vida saludables, donant així continuïtat a l'aprenentatge de temes fonamentals per a la salut de les persones al llarg de totes les etapes de desenvolupament.

Per a la implementació del projecte, Caprabo posa a la disposició dels centres participants el següent material, que podreu consultar i descarregar en aquesta mateixa web:

 • Recursos principals

  Guia didàctica per a docents 

  • Itinerari educatiu amb contes i activitats experiencials per treballar continguts del currículum educatiu com l'alimentació i hàbits saludables a través d'una metodologia òptima per a aquesta etapa de desenvolupament.
 • Recursos complementaris

  Jocs per a la classe

  • Jocs de cartes descarregables per treballar l'origen dels aliments i els hàbits saludables.

       D'on prové aquest aliment?
       Quina història podem inventar?

 • Recursos en línia

  Conte interactiu “Reduir i reutilitzar, a més de reciclar” 

  • Conte interactiu per a ampliar, en família o en el centre educatiu, aquests tres conceptes relacionats amb les pràctiques sostenibles.

La metodologia utilitzada al llarg del projecte es basa en l'aprenentatge a través del joc i la interacció amb el medi. Les activitats proposades fomenten l'adquisició de capacitats prioritzades en el currículum educatiu per a aquestes edats, com ara: Desenvolupar les seves capacitats afectives i comunicatives; conèixer el seu propi cos, així com desenvolupar estratègies per a satisfer de manera cada vegada més autònoma les seves necessitats bàsiques.